Skip to Content

Odoo dla Restauracji, Kawiarni i systemów POS


Uruchom jedzenie na miejscu, na wynos i dostawę na jednej platformie.

Usadź gości, przesyłaj dania do ekranu kuchennego, sprzedawaj online za pomocą zamówień QR/stron internetowych, śledź przepisy i koszty jedzenia w czasie rzeczywistym, automatycznie zamawiaj składniki i zamykaj dzień z księgowością (gotową na KSeF) — wszystko w Odoo PoS.

Rozpocznij teraz DARMOWA KONSULTACJA

Realne firmy, realne wyniki

Kawiarnia

Szybki PoS z płatnością zbliżeniową, punktami lojalnościowymi i napiwkami za zmiany; automatyczne uzupełnianie zapasów na ziarna, mleko i wypieki.

Restauracje

Stoły, dania, dzielenie rachunków, łączenie/przenoszenie stołów, ceny w godzinach szczęścia.

Piekarnia i Kawiarnia

Zarządzaj swoją piekarnią, od obsługi sprzedaży w sklepie, przez zarządzanie specjalnymi zamówieniami osobiście i online, po budowanie pięknej strony internetowej, aby zaprezentować swoje produkty.

Catering i Wydarzenia

Przedzamówienia, ustalone menu, zaliczki, planowanie produkcji i okna dostaw.

ERPGo <-> Odoo Restauracje, Kawiarnie i ekosystem PoS

Jak ERPGo łączy Twoje restauracje i kawiarnie z pełnym zestawem Odoo

Przechwytywanie zamówienia

Strona internetowa

Zamawianie online - zamawianie przy stole za pomocą QR, odbiór i dostawa.

Terminal sprzedaży (PoS)

Tryb restauracji - Stoły, dania, dzielenie rachunków, napiwki.

Spotkania

Rezerwacje - rezerwacja stolika/miejsca.

Kuchnia i Operacje

Kupony i promocje

Lojalność, Karty Podarunkowe i Kupony — Lojalność PoS, karty podarunkowe, promocje.

Ekran kuchenny / Drukarki PoS ESC

KDS i bilety według stacji.

Marketing Automation

Zlecenia napraw związane z sprzedażą; użycie części i status widoczne w Portalu Klienta.

Inwentaryzacja i Produkcja

Inwentarz

Inwentarz - artykuły łatwo psujące się FEFO, partie/termin ważności, marnotrawstwo.

Zakup

Zakup - listy dostawców, min/max, zatwierdzenia.

Produkcja

Przepisy i Produkcja (Produkcja) - BOM/przepisy, przygotowanie partii, koszt żywności.

Finanse i Zgodność

Dokumenty

Przechowuj faktury dostawców i dokumenty HACCP.

Planowanie

Planowanie (Harmonogramowanie Pracowników) - grafiki, zmiany, obecność.

Księgowość

Księgowość - zamknięcie dzienne, KSeF/JPK, warunki płatności za catering.